Werkgevers en opdrachtgevers

Bij Pre Work B.V. helpen wij bedrijven bij het vinden van tijdelijk en vast personeel. Dit doen wij op verschillende manieren: uitzenden en detacheren.


Uitzenden


Ieder bedrijf of organisatie heeft weleens te maken met een tijdelijk personeelstekort of een piek. Bij Pre Work B.V. gaan wij op zoek naar de geschikte kandidaat die past binnen het bedrijf of de organisatie.


Pre Work B.V. is een kleine organisatie met korte lijnen. Daardoor kunnen wij scherpe tarieven hanteren. Geen enkel bedrijf en vacature is hetzelfde. Een goede voorbereiding is het halve werk. Als Pre Work B.V. willen wij weten waar onze kandidaten werken, daarom komen wij op bezoek in uw bedrijf. Samen met de verantwoordelijke nemen wij de vacature door en bespreken alle ins en outs. Aan de hand van deze gegevens stellen wij een functieprofiel en de vacaturetekst op. Vanzelfsprekend nemen we die ook met u door. Na goedkeuring gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten. Is een kandidaat geplaatst, dan nemen wij regelmatig contact met u op over de voortgang. Zijn er zaken die bijgesteld moeten worden, dan gaan we daarover met elkaar in gesprek.


Detacheren


Ieder bedrijf is op zoek naar de beste mensen. Zeker in vakgebieden waar het om specifieke kennis en vaardigheden gaat. Detacheren gaat verder dan uitzenden. Het is dé manier om vervanging voor een langere periode te regelen. Ook als u iemand nodig heeft voor een project kan detachering de oplossing zijn. Voordeel van detacheren is dat er geen einddatum is. Het geeft u een extra zekerheid.


Werving en selectie


Pre Work B.V. helpt bedrijven bij het vinden van vast personeel als ze zelf geen tijd of capaciteit hebben om op zoek te gaan naar geschikte kandidaten. Het invullen van een vacature vraagt veel tijd. Tijd die in veel bedrijven beperkt is. Wij kunnen dit hele traject van uw overnemen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.