Werkzoekenden

Bij Pre Work B.V. helpen wij jou graag op weg naar een passende plek. Het maakt niet uit of je als starter de eerste stappen op de arbeidsmarkt zet of als meer ervaren professional op zoek bent naar een nieuwe uitdaging.


Bij Pre Work B.V. werken we vanuit de werkzoekende. Wij laten jou zien hoe tijdelijk werk een opstapje kan zijn naar een vaste baan. Natuurlijk helpen wij jou ook met vinden van een andere tijdelijke baan. Daarbij kijken wij naar jouw wensen. Wat maakt jou gelukkig, waar loop jij warm voor? Wat zoek jij in een baan? In onze zoektocht naar een passende baan maken wij geen onderscheid. Voor iedereen zien we kansen en mogelijkheden. Wij zoeken naar een baan die past bij jouw ervaring, vaardigheden en opleiding.


Wij gaan voor het duurzaam inzetten van onze kandidaten. Dat is immers de basis van ons bestaan. Wij investeren in relaties voor de langere termijn.


Onze werkwijze


Als je solliciteert op een vacature, dan nemen wij contact met jou op en gaan we met jou in gesprek. We gaan kijken of jij past in het bedrijf waarvoor wij kandidaten zoeken. Ben jij geschikt, dan stellen wij jou voor. Heeft het bedrijf een klik met jou, dan ga je op gesprek. Natuurlijk begeleiden wij jou daar bij. Werk je eenmaal bij het bedrijf, dan laten wij jou niet los. Maandelijks komen we bij jou kijken en bespreken we jouw ervaring. Want alleen als jij gelukkig bent, is de werkgever gelukkig en wij ook!


Wij hebben vacatures in de IT, techniek, logistiek en bouw

IT


IT is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Waar je kijkt, overal heb je met IT te maken. Weet jij alles van hardware, software en programmeertalen. In de IT zijn voldoende vacatures en daar zitten ze te springen om specialisten.
Wij zijn altijd op zoek naar ervaren ICT-helpdeskmedewerkers, Microsoft specialisten, IT-coördinatoren, informatiemanagers of systeembeheerders.


Techniek


Voor de technische sector zijn wij altijd op zoek naar vakkrachten. Ben jij die handige Harry die we zoeken en kun je goed met de handen werken. Dan zijn wij op zoek naar jou.
Banen in de techniek: installatiemonteur, loodgieter, elektromonteur, operator, servicemonteur.

Logistiek


Een baan in de logistiek is heel divers. Het gaat om het organiseren, plannen en uitvoeren van logistieke processen. In de logistiek zijn veel functies mogelijk. Zo hebben we in de magazijnen altijd mensen nodig. Denk daarbij aan functies als logistiek medewerker, magazijnmedewerker, orderpicker, heftruckchauffeur, koeriers of bezorgers, laders en lossers en planners.

Bouw


Ben je op zoek naar een baan in de bouw? Ben jij vaardig met de kwast of de hamer? Ben jij het liefst met jouw handen bezig? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij zoeken regelmatig timmermannen, schilders, metselaars, voegers, tegelzetters, werkvoorbereiders, projectleiders.
Heb je vragen of zie je een leuke vacature, neem dan contact met ons op. Samen gaan we op zoek naar een leuke baan.